jaa man ska man säg

Dra ihop ett till inLÄgg ajjt. :). .Så vi kör från igår kommer inte ihåg mer som vanligt.  Så klockan 6 på morgonen ringer alarmet vi ska till bodaborg jag ellie rikard och sanna. Så upp käka lite fort rikard och sanna kommer strax efter 7 så åker vi till bodaborg i oxelösund så det va en bra obit att åka. Sen sprang vi runt där med en jävla massa små barn. wft LizzOm... Aja nu va det slut snackat omdet. När vi kommer hem så är vi tvugna att stressa sönder får att vi skulle på fest hos emmy i viksjö (tack för att jag fick komma) så vi va hemma vid 6 nånting tror jag. Så det va bara att springa upp och käka hämta Carro sen skulle jag dra en liten runk dusch. Så jag gjorde det. Sen vare bara att börja förkröka då kom Jossi, Jenny Bzar och Jimmy. Så drack vi lite sen åkte vi dit sen på stationen träffade vi kalen och några till :). Så jag knocka kalen lite sådär bara. Sen tog vi samma buss 551 V fan vilket minne man hARRRRR ehhehehehe... Så när vi kommer fram värkar det vara lite små röjj :D.. Så jag tog min plats på dansgolvet drog mina robot moves.  obra va ? ;).   Sen ringer Marcus och frågar efter vägen till dit vi va. Så jag följde med Sabina utan pjukKS och en liten tröjja på mig som Sabina lånade för hon frös hehe snäll tjej mmm aa är.. osnäll.. Sen låååångt borta ser vi Damon Robin Blomma och MäKI så jag drog på mina kattiga busvisslingar så alla började ju ropa vem vissla jag ba va inte jag du vet killen asså.. Sen efter 5 min kommer marcus och co sen va det bara att dra tillbaka till fekken och mingla lite som jag är bra på  hehehe... ;). Men sen drog Mackan och Blomman till krogen undra om dom kom in *hmmm* men ett tag efter det så drog jag Damon och Ellie hem med sista bussen tll stationen  så fick vi sitta där på jakan station och vänta på sista tåget.

oj jag fick en blackout nu asså men det va bra för att min svarta kompis sami blev arg för attj ag inte tar med han i min blogg så här kommer den sami..
Carlos och Sami kommer till mig för att ta min guitar hero gitarro och jag ba WFT men jag ba svart för alltid bror. så dom fick låna den ajjt sami där fick du din plats... PEACE EMINEM


och SJÄLVKLART PEACE till er som oläser :) <8


igår og idag

aaaa jAG VET att ni vill att  jag ska skriva ofta men jag pallar inte hehehehe men aja lika bra att dra på ett till inlägg medans alla tjatar :). .så eftersom att jag har så jävla dåligt minne så kmr jag inte ihåg vad jag gjorde för ca 3 dar sen så vi kör från igår. Så jag vaknar på morgon drar en lite runk men bara för att pigga upp mig själv. så sen drar på en frulle. sen ellie tagga till jobbet så jag och jimmy gjorde lite  saker i jakobsberg kommer inte säga vad så fråga inte ens NOOB. aja sen kom vi hem med dom där sakerna. Sen började vi göra nått med dom där sakerna. så vi sprang framochtillbaka till stationen för att möta massa rand0ms. men vi huZZla dom ganska hårt men det fatta ju inte dom.. sen när vi hade gjort lite saker med dom där sakerna saker så fick vi beröm så v i drog till farre fast vi tog våra egna pengar hehehehehe jag tog en DUBBELRULLE sen Jimmy tog en 200 GRAMMRE fett sUgen jag blev på den sen. aa sen träffa vi matissa och darja aka OLget. vi huzzla dom också hehehehehe.. sen vi stog och prata ett tag darja kastade snöboll på en skylt fast hon missade så hon kastade inte på skylten hehe men hon siktade på den. men missa hehehe. sen vi lämnade dmo för att dö men dom överlevde iaf.. vi drog till mig sen ringer äckelpäckelsonny och fråga om vi ska hangaround lixom jag ba ALÅÅÅÅÅÅW.....sen kom sonny till mig så vi kollade på 100 ohöjdare och lilla fadji lr va fan blatten heter.. dom heter ju oftast likadant heheeee... aa men sen så börja vi kröKa lite grabbarna bjöd mig på sprit för att jag är deras MASTAHHH...sen spela vi lite guitar HEro3 hehee 3an så ni vet haha inte 2an eller 1an TREan aa det va allt jag kommerihåg hehehe så... men lite vad jag har gjort idag dåå. jjoo jag sov till ETT hehehe fett långe senjag och ellie tog bilen för jkag skulle köra lite så vi tagga ut och köRde olite. sen åkte vi till willys drog på lite okäk sen hon tagga till jobbet då drog jag och mamma aka muTTi ut och brände lite gummiiiii  sen åkte vi hem sen åt jag sen nu sitter jag här och skriver på min värdelösa blogg som ingen kommer läsa.. 

såååååå


PEACEEEEE 


chill igår älllhlhhh

TJA nu jävlar ska jag dra på ett jävla inlägg så vi börjar med vad som hände i morse och imorse hände inget så vi hoppar till kvällen istället. då marcus "brunkerpojken.blogg.se" va ensam hemma typ som han i ensam hemma 3 fast utan tjuvar fast man vet aldrig eftersom att monir kom och blattar som blattar ni vet nog vad jag menar. MEN nu från början. Jag försöker få tag på äckel marcus för att höra lite vad som händer idag för han ringde och väckte mig kl 4 på morgonen så jag trodde det va viktiga grejjer på G men det va det ju inte så  jag la på. men sen vill jag ju få tag på han igen fast lite senare på eftermiddaN så ringer han så kmr hans fula jäval telefonsvarare upp där han säger kvack låter det som aja skit samma så jag sätter mig och lirar lite ps3 några timmar chillar lite framför datorn ringer marcus om och om igen inget svar jag hoppade på att han va död nästan fast några timmar senare loggar han in på MSN blev lite lack men sånt är livet............så då frågade jag om han va ensam hemma osv han sa aa jag sa braa sen sa han ska draa då sa jag hejdaa. sen efter kommer jag inte ihåg så mycket sen ÄNNU senare kanske klockan 8 nångång kommer jimmy monne och ludde vi ska börja kröka lite hos mig fast vi visste om vi få komma till marcus men vi ville supa ner monir så vi började supa iaf.. sen så loggar marcus in vi pratar lite han är lite cp som vanligt svarar inte på frågarna man ställer så säger han att JAG ska ringa sen jag ba alåååå ajg tänker inte ringa duuu. så jag ringer inte han så vi skriver istället eller nått men sen händer nått. marcus säger att vi får komma (även monir fick komma fast han är blatte för vi hade 2 andra blattar där också heehehheheh) så vi rör oss mot marcus jag har knappt börja dricka hos mig men monir AKA monne har svept TVÅ öl så han va på hugget igår. men så när vi kommer till marcus öppnar blommarn dörren i bara kallingar jag blev väl lite små kåt så jag klev in först av alla sen såg jag marcus i kallingar också då blev jag fan svettig asså. så jag tänkte jag går och sätter mig i köket och svalkar mig med en drink. Sen strax efter kommer fagge och charlotte lr vad hon hete :). Sen strax efter att dom kom då kom j0SSi B3hRoZ M0R0T3n^ och 3LL13 så blev det DRAGG.. sen monirs ben vaknade till liv och han börja criPPa. killen kan sin grejj asså.. sen skulle ludde jossi och behroz jenny AKA moROTen hem så vi skjussade hem dom ludde skulle till bålsta så det blev en lite åktur sen när vi åkte tillbaka så ringde jag matissa fast hon sov LOL på dejjjjeeee  så ringde nigger samira istället och hon va med nigger heven samt OLGA som hon sa att hon hette hemma hos marucs __PINSAMT__ men men vad ska man säga om ryssen heheheheheheheheheheh. men när darja och dom kom så sög det ännu mer så vi taggade hem efter 10 min typ sen sov jag................................




PEACEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE


RSS 2.0